Aquest article d’opinió és un poc més especial  que els que hem escrit en altres ocasions.

Aquesta setmana vos volem anunciar la candidatura a la batlia de Sóller del nostre president Sebastià Aguiló.

Ho volem fer amb assossec, humilitat i tranquil·litat. Tots els partits del municipi ja han presentat els seus candidats, explicant les grans virtuts dels seus representants, de les quals no serem nosaltres els què les posarem en dubte o qüestionarem.

Però sí que és cert que ens agradaria explicar i exposar el perquè del nostre candidat, intentant no caure en l’embafament que sol acompanyar aquest tipus de presentació o comunicats.

En Sebastià, després de quasi quatre anys dins la política activa del nostre municipi, com a membre del consistori i part de l’equip de govern, ha pogut veure i palpar de primera mà el que realment  necessita Sóller d’ara endavant.

El fet de que el nostre candidat a batlia, en cap moment de la legislatura, hagi tingut ni volgut  una dedicació exclusiva de l’Ajuntament, ha fet que no hagi perdut ni en un sol moment el pols del carrer ni de la realitat del dia a dia solleric..

En Tià ha demostrat en tot moment que va entrar per  fer feina, de fet, ha contagiat el seu esperit feiner a tots els que l´han envoltat aquests anys, i això sens dubte ha estat molt beneficiós i positiu pel municipi.

Durant aquets temps, tant els veïns, els propis regidors de l’equip de govern i fins i tot de l’oposició, han pogut comprovar la bona sintonia en tot moment que hi ha amb ell, i sobre tot la predisposició per tendre llaços on on faci falta pel benefici dels sollerics.

Tots el coneixeu pel seu afany en resoldre els problemes de tots els sectors on treballa. Tots el coneixeu per la seva curolla a l’hora de trobar solucions i idear projectes per dinamitzar la vida, l’economia circular i el desenvolupament del poble.

Tots sabeu on ha estat en els pitjors moments que ens ha tocat viure, sempre al vostre costat, mai de mans plegades.

I amb ell, sempre al seu costat, Seny i Sentit, que apostem per la continuïtat d’aquesta dinàmica de feina sense descans per al municipi que ens mereixem. I això que sols estem parlant de la realitat, del que duem fent  durant aquests anys passats; Sóller necessita a en Sebastià Aguiló al front del govern municipal, ja que serà garantia d’estabilitat política, cosa que només es pot aconseguir des del centre.

Perquè tots volem que els nostres regidors facin allò pel que són elegits dins l’Ajuntament. Necessitem un batle que lideri un Ajuntament, que fassi feina de valent pels seus veïns per aconseguir un Sóller més amable, més just i més eficient.

Necessitem mariners, però sobretot un bon capità.

On sigui en Sebastià Aguiló, sempre hi haurà Seny.

Sebastià Aguiló candidat a la batlia de Sóller

Afíliat al nostre equip

Si t’agrada la política, sents interès per participar en ella, t’animem/convidem a unir-te a SENY I SENTIT, perquè aportis les teves idees i formis part del nostre projecte polític.

més info