El passat cap de setmana vam celebrar una nova edició de la Fira i Mercat de la carn i l’embotit, aquest ha sigut el tercer any que es celebra i com els anys anteriors ha sigut tot un èxit. Un any més la festa al Mercat Municipal, amb productes locals com a protagonistes, ha convocat a nombrosos assistents per gaudir d’un diumenge ple de bon gust, música, balls, tallers i exposició. Ens congratula que aquest esdeveniment es converteixi en un clàssic al nostre calendari perquè donar suport als nostres comerciants i al producte local sempre ha sigut una prioritat, com hem anat demostrant any rere any, i ara més que mai. Sempre agraïts amb tots els col·laboradors que ho fan possible i que entre tots fan fluir i lluir l’esdeveniment, col·locant de nou al Mercat Municipal al centre de Sóller.

Sóller ja disposa d’una brigada expres per solventar petites incidències a la via pública, aquesta brigada, formada per oficials de Sóller2010 s’ocuparà de les petites reparacions que necessitin els nostres carrers i vies i que es puguin solucionar amb una intervenció menor i ràpida, per tal d’agilitzar la tasca d’aquesta brigada expres s’ha posat a disposició del ciutadà un número de whatsapp on es podran notificar les incidències, aportant informació i fotografies si fos necessari, us recordem el telèfon del servei: 626 520 706.

Estem molt satisfets de que finalment s’ha creat aquesta brigada per donar resposta immediata ja que era un dels objectius de Seny, inclòs al nostre programa i full de ruta.

També estem molt satisfets perquè s’hagin començat a acondicionar i arreglar els parcs infantils de Sóller, una de les nostres prioritats també, perquè els parcs arrossegaven desperfectes, alguns força perillosos, i, evidentment, és necessari adaptar-los a les necessitats de tots els infants i dels temps que corren; sempre és una bona notícia que es facin passes per a la millora del mobiliari urbà, especialment el que va dirigit als nostres infants.

I per acabar voldríem fer unes aclaracions, relacionades amb la decisió de la Direcció General de Transports de modificar l’aturada de Cetre pels busos que van direcció al Port; a Seny i Sentit tenim molt clar i, a més ho recalquem, que el nostre compromís electoral i amb els ciutadans de Sóller és aconseguir una estació digne dels residents i visitants del nostre municipi; una estació prou ample que disposi d’il·luminació adient, banys públics, seguretat, punts d’informació i tot el necessari per fer-la funcional i acollidora, en absolut i en cap moment, des de Seny i Sentit, ni tampoc a través del regidor de Mobilitat, Pep Porcel, s’ha demanat a Transports que l’aturada es traslladi a la carretera del Desviament, on considerem que les condicions de les mateixes no coincideixen amb els criteris de seguretat i adaptació mínims. Aquesta ha sigut una decisió aliena al nostre partit, al nostre regidor i a l’Ajuntament de Sóller, ni tan sols ha sigut notificada; per descomptat que el regidor de Mobilitat ha demanat les explicacions i rectificacions pertinents i necessàries.

Seguim treballant pel benefici dels sollerics.

Seny i Sentit.

Afíliat al nostre equip

Si t’agrada la política, sents interès per participar en ella, t’animem/convidem a unir-te a SENY I SENTIT, perquè aportis les teves idees i formis part del nostre projecte polític.

més info