Ja fa uns mesos que la incertesa del desproveïment circula entre la població sollerica, i especialment entre els regents dels nostres comerços locals. Pareix que els efectes secundaris de l’aturada industrial mundial forçada per la pandèmia comença a fer estralls .
Com cada any avui comença una de les campanyes més agressives de la temporada, en el que es refereix a descomptes i ofertes, en diuen el “ Black Friday ”. Però aquest any pot ser alguna cosa sigui diferent. Un dels sectors que ha fet més mal al petit comerç de proximitat en aquests darrers temps han estat les vendes a través de plataformes de on-line i internet, és per això que enguany la por a no rebre els regals de Nadal a temps degut a les circumstancies globals, farà que molta gent surti de nou al carrer a comprar tot el que necessitarà per aquestes festes.
Al final tot aquest embolic de la pandèmia poc a poc ens està deixant un munt de missatges subliminals que molt sotilment, i a la força, estem aprenent a llegir.
La primera glopada de realitat que vàrem prendre a la força, i amb el nas tapat, va ser el descobriment de lo fràgils que som com a essers individuals i com a societat del ben estar.
La segona, va esser de nou, el descobriment de la dependència que tenim d´un sector tan oblidat i imprescindible com és el sector primari de la nostra terra.
Ara, com a tercera lliçó, estem aprenent a comprar de nou als nostres comerços locals per por de que els nostres regals no arribin a temps degut a la falta de subministraments, vaga de transportistes, ect.
És curiós que els humans només aprenem a cop de llendera, però realment ho haurem après, o nomes serà un aprenentatge efímer que es diluirà com el record de la pandèmia? Esperem que no.

Seny i Sentit
Aquestes darreres setmanes hi ha hagut molt de moviment dins el nucli de la nova formació política que hem creat a Sóller, i és que després de més de sis mesos de tràmits burocràtics i legals, a la fi podem dir que ja som un partit polític independent de les grans marques o franquícies.
No ha estat un camí de roses, però està valent la pena cada minut de feina que fem per arribar al objectiu principal, que es fer del nostre poble un lloc per viure més amable i mes sostenible.
És per això que estem tan contents i orgullosos de la feina feta i que ens complau convidar-vos a la presentació que es realitzarà a la Capella de les Escolàpies, el dimecres 1 de desembre, a les 20h. Serà un plaer poder intercanviar opinions amb tots vosaltres que de ben segur teniu molt que explicar-nos.
Si es pot pensar, es pot fer, i ho seguim demostrant.

Afíliat al nostre equip

Si t’agrada la política, sents interès per participar en ella, t’animem/convidem a unir-te a SENY I SENTIT, perquè aportis les teves idees i formis part del nostre projecte polític.

més info