Fa uns dies van sortir publicades al BOIB les candidatures completes dels partits que concorren a les eleccions municipals i autonòmiques d’aquí unes poques setmanes, i entre elles la nostra, la candidatura completa de Seny i Sentit.

Va ser un dia molt emocionant.  Després d’una feinada de molts d’ anys , hem pogut recollir els  fruits a través d’una llista publicada a un estament públic.

Des d’aquestes línies volem recordar que el nostre partit no és tan sols una agrupació local, sinó un partit inscrit al registre de partits polítics nacionals, com a partit d’àmbit autonòmic, d’aquí la complicació a l´hora de crear-lo.

És molt gratificant veure com vint-i-set solleriques i sollerics han decidit fer la passa endavant per a treballar per un Sóller millor, vint-i-set veïns de molts d’àmbits socials diferents que creuen en el projecte que tenim preparat per Sóller; tots convençuts de que la feina d’en Sebastià Aguiló dins l’Ajuntament de Sóller ha de tenir continuïtat, com a mínim, quatre anys més.

Cares noves que s’han afegit al nostre projecte, que han aportat noves idees, des de l’experiència, la feina i les vivències i, sobretot, des del Seny.

No ens podem sentir més orgullosos i satisfets de l’acollida que ha tingut Seny i Sentit des dels seus inicis fins avui. Tenim plasmada  una Candidatura Oficial per  construir un partit polític des dels ciments.

Hem demostrat que vam arribar a la vida política de Sóller per fer feina, per cercar i aplicar les solucions als problemes dels Sollerics. Han sigut uns anys difícils per a tothom, i Seny i Sentit, representat per en Sebastià Aguiló, hem estat en tot moment amb els nostres veïns, remant amb vosaltres i al vostre servei, tot per capejar el temporal i poder sortir-ne endavant.

No ens ha fet por res, hem sortit al carrer, hem fet feina per crear projectes, hem trobat solucions, hem resolt problemes ja enquistats i hem trobat les vies per solucionar-ne d’altres. Hem sabut negociar i, sobretot, hem sabut consensuar. Hem pogut treballar amb altres administracions, hem sabut rebre ajuda i hem après molt, amb vosaltres. Hem pogut demostrar que a Seny tenim les eines i sabem com fer-les servir.

Estem contents també de no haver perdut el temps amb demagògies i discussions que no porten a cap lloc, de no haver entrat en retrets i contestacions a crítiques infundades. Estem orgullosos d’haver aprofitat cada minut dins l’Ajuntament de Sóller fent feina, i no encalentint cadires ni d’aquí ni d’allà. I tot això es veu reflectit avui a la nostra candidatura, formada per persones que ens han pogut conèixer a través de la feina d’en Sebastià; i també tota la gent que s’ha apropat a nosaltres, cercant solucionar algun problema fora de les àrees que treballem.Tots aquells que ens han recolzat i cercat per fer més feina, per a tots ells va aquesta candidatura fresca, entusiasmada i valenta. En breu us presentarem el nostre programa de govern que ja us podem avançar que no deixarà a ningú indiferent.

A tots ells, als nostres companys, als més antics i als nouvinguts, mil gràcies per la confiança. Gràcies per unir-vos a l’alternativa per Sóller. El canvi ja ha començat i ja no hi ha marxa enrere.

Seny i Sentit

Afíliat al nostre equip

Si t’agrada la política, sents interès per participar en ella, t’animem/convidem a unir-te a SENY I SENTIT, perquè aportis les teves idees i formis part del nostre projecte polític.

més info