Bulleti oficial Seny i Sentit
Ver este correo en su navegador

Compra de la Torre Picada

Despres d’uns mesos dedicats a la burocràcia i el funcionament del partit us tornem a posar al corrent de les notícies que s’han donat els darrer mesos a Seny i Sentit i a la política del nostre municipi.

Volem començar compartint la noticia sobre la compra de la Torre Picada per part del Consell de Mallorca gràcies a la moció que va preparar Seny i Sentit i que el nostre President, Sebastià Aguiló, va presentar al plenari de setembre passat. Gràcies a la aprovació per unanimitat i al seguiment posterior per part den Sebastià es va aconseguir que el Consell aprovàs la modificació de crèdit que permetrà l’adquisició de la nostra emblemática Torre Picada i tota la finca on està situada; és per a tots nosaltres un orgull haver aconseguit aquesta fita que portava anys damunt la taula sense que es trobàs la solució possible, ara sa Torre Picada será de tots els Mallorquins.

Depuració terciària a la l’Edar de Sóller

També en Sebastià Aguiló, treballant des de la regiduria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la que n’és titular, ha aconseguit el compromís ferme per part de la Conselleria d’Agricultura del Govern de les Illes Balears a financiar l’implantació de la depuració terciària a la l’Edar de Sóller, cosa que permetrà fer ús de tota l’aigua dolça que fins ara se tudava, una altra fita històrica aconseguida per Seny i Sentit.

No porem més que fer-mos i fer-vos una pregunta, si un sol regidor pot aconseguir aquests acords histórics, què no podríem fer els de Seny i Sentit amb més representació dins l’Ajuntament de Sóller? Aviat ho sabrem.

Descobreix les darreres noticies

Inversions necessaries

Romanents. La setmana passada es va realitzar el Plenari Extraordinari per a la aprovació de la consignació definitiva d’utilització d’una part dels romanents de [...]

més info

Assamblea Ordinària de Seny i Sentit

I ens despedim anunciant-vos que aviat es celebrarà la primera Assamblea Ordinària de Seny i Sentit on podreu votar l’organització del partit i conèixer altres aspectes interns, perquè recordeu, Seny sou vosaltres.

Instagram
Twitter
Facebook
Website
Copyright © Seny i Sentit, Todos los derechos reservados

Nuestra dirección de correo es:
comunicacio@senyisentit.com

¿Quiere cambiar la forma de recibir estos correos electrónicos?
Puede
actualizar sus datos or darse de baja de esta lista.
 


This email was sent to << Test Email Address >>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Seny i Sentit · Camí l’Horta de Biniaraix nº14, · Biniaraix, Pm 07101 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp