Normalment, des de Seny i Sentit, no solem entrar en el joc de la oposició a l´hora de contestar als articles publicats a la premsa local. Avui ho fem perquè creiem necessari que la gent conegui la realitat de les coses.

Una vegada ens hem llevat del damunt la carretillada de demagògia que ens ha tirat el grup municipal MÉS podem fer uns aclariments.

La Ràdio Municipal és un projecte que va néixer a l’any 2020 des de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per el nostre company Sebastià Aguiló. Degut a la pandèmia es va haver d’aturar la ronda de contactes que es van començar a fer en altres municipis que ja disposen de Ràdio Municipal; actualment aquests contactes s’han reprès per conèixer com es gestionen a altres llocs les emissores. Necessitem saber com ho tenen organitzat a nivell  legal, a nivell organitzatiu i a nivell tècnic i programàtic.

Per tant, el grup municipal de Més per Sóller, menteix quan afirma que la ràdio municipal és una improvisació, ja que fins i tot els setmanaris locals i la premsa autonòmica ho varen publicar el setze de juny del dos-mil vint. El que ha passat és que la darrera legislatura els senyors de MÉS, estaven tan concentrats amb la seus càrrecs a Palma que, de nou, demostren que no s’enteraven del que passava a Sóller.

Per altra banda sembla que la memòria de MÉS és un poc selectiva i no recorden la poca feina que varen fer per impulsar el Mercat Municipal i la poca que van fer va ser desastrosa. Volem recordar que a la darrera legislatura del pacte MÉS/PSOE van adjudicar sis trasts destinats a l’oci gastronòmic, un procés irregular i descontrolat que va acabar amb un contenciós a l’Ajuntament i un bloqueig de més de dos anys dels trasts inutilitzats i amb la justificada frustració dels placers.

Volem recordar, també, que a l’actual legislatura hem hagut d’invertir cinquanta-mil euros en arreglar els desperfectes ocasionats per la falta de manteniment i deixadesa del pacte d’esquerres durant la seva darrera legislatura.

L’opció de vincular la Ràdio Municipal al Mercat és precisament per poder promocionar constantment els nostres productes locals al mateix temps que seguim donant vida i visibilitat al Mercat. El Mercat municipal és un dels pilars socials que tenim al municipi i som uns autèntics privilegiats de poder gaudir-lo.

És per això que no permetrem lliçons dels senyors de l’oposició en matèria de Mercat Municipal i de promoció del producte local, del qual en feim bandera constantment.

Aprofitem també per recordar-lis que, al Mercat Municipal de Sóller, hi poden anar durant tot l’any, no sols el període de campanya electoral a fer la volta i deixar-se veure.

Sebastià Aguiló

Seny i Sentit

Afíliat al nostre equip

Si t’agrada la política, sents interès per participar en ella, t’animem/convidem a unir-te a SENY I SENTIT, perquè aportis les teves idees i formis part del nostre projecte polític.

més info