En boca de l’oposició.

Ja són moltes les vegades que l’oposició del nostre consistori fa menció del nostre company i Regidor no Adscrit, en Sebastià Aguiló, als seus escrits de queixa a les xarxes i també a la premsa local.

Per una banda ens sembla legítim i fins i tot lògic, quan les critiques van dirigides al conjunt de  l’equip de govern,  ja que el nostre company en forma part. Però altres vegades aprofiten per anomenar-lo de forma explícita a les seves queixes publicades, malgrat que saben que no estan relacionades amb les  àrees que són la seva responsabilitat; això  ens fa pensar que cerquen qualsevol oportunitat per incloure’l en la seva literatura d’oposició, malgrat sigui ficant-lo al mateix sac dels altres, malgrat sigui a base de voler confondre’ns a tots els  sollerics.

No hem d’anar molt enfora; un exemple clar es va produir la setmana passada quan la portaveu del grup municipal Més va aprofitar una noticia publicada a un dels nostres diaris locals per confondre als sollerics, mencionant expressament al Regidor no Adscrit com a responsable d’una àrea que és gestionada per un altre regidor.

En Sebastià Aguiló és el responsable de les Regidories de Promoció Econòmica i Turisme i Agricultura, Ramaderia i Pesca, a part de formar part de diferents organismes en representació de l’Ajuntament i com a quart tinent batlle. Ha demostrat la seva entrega, dedicació i feina responsable durant tot aquest temps, malgrat i tot les situacions derivades de la pandèmia, ideant promocions i posant projectes en funcionament, a l’hora que intenta solucionar altres problemes relacionats amb totes les àrees on figura;  però no és omnipresent, no s’ocupa de la regidoria de Serveis ni de la regidoria de Medi. Dit de pas i per ser justos, dues regidories, especialment la de serveis, que funcionen notablement millor que a l’anterior legislatura, si no fos així seriem els primers en queixar-nos; l’ incivisme que patim als nostres carrers encara no s’ha solucionat però també és cert que ha millorat molt. Així que, senyora Celià, faci l’intent de cenyir-se a la realitat i no voler confondre als sollerics amb demagògia; i recordi vostè les seves pròpies paraules quan a la seva legislatura li retreien assumptes que no tenien que veure amb les seves regidories ,”no és la meva àrea”, deia vostè ràpidament.

Agricultura

El que si és noticia atribuïble al nostre company són els avanços en matèria agrícola per aconseguir la tan necessària depuració terciària, després d’una altre reunió amb el Director General d’Agricultura i acordar considerar aquest projecte d’Interès General. També ha aconseguit el compromís de part de la Conselleria per instal·lar detectors de salinitat a les estacions de bombeig del Port, amb la finalitat  d’esbrinar si tenen filtracions d’aigua salada, cosa que explicaria l’alta salinitat de l’aigua que arriba a Son Puça. Amb les dades obtingudes podrem seguir desenvolupant i enllestint el projecte per la instal·lació de la terciària.

Sant Pere desitjat

Tornen les festes al Port i des d’aquí volem desitjar als veïns de la barriada marinera Bones Festes.

Com era costum abans de la pandèmia, l’Associació Cultural del Port de Sóller ha preparat un nodrit i atractiu programa de festes, ple d’activitats i esdeveniments per a grans, joves i infants. Us recomanem que li pegueu una ullada si no us voleu perdre l’alegria i els colors que caracteritzen a aquesta festivitat. Agraïm l’entusiasme de l’Associació per a aconseguir reviure aquestes sentides festes, recuperar i potenciar les nostres tradicions.

Nosaltres seguim treballant, l’estiu és aquí i amb ell arriben més projectes de promoció pensats per a tots, perquè si es pot pensar, es pot fer.

Seny i Sentit.

Afíliat al nostre equip

Si t’agrada la política, sents interès per participar en ella, t’animem/convidem a unir-te a SENY I SENTIT, perquè aportis les teves idees i formis part del nostre projecte polític.

més info