El vint-i-cinc de desembre, FUM FUM FUM !!!

Malgrat que la nostra estratègia política està clarament adreçada a no entrar en lluites de partits polítics i, per tant, dedicar-nos a cercar el que entenem que és el millor pels sollerics, comprovem setmanalment, damunt la premsa local, que na Laura ha entès que això no pot ser així i que està disposada a atacar per tots els fronts possibles al nostre cap Sebastià Aguiló, fins que aquests continus atacs ens facin entrar dins aquesta dinàmica d’utilitzar la desacreditació de l’adversari com una de les maneres de fer política local. Res de nou, un clàssic dels senyors de MÉS.

Com podeu veure, aquesta setmana ens tutegem ja que així pareix que els senyors de MÉS ho van decidir en els seu darrer article parlant d’en Tià i no del Sr Aguiló com normalment fan entre Regidors als articles d’opinió.

Des de Seny, Laura, estam plenament convençuts que les teves accions en contra de la figura d’en Tià tenen un objectiu clar i no és altre que desprestigiar l’adversari polític que a dia d’avui té molta més credibilitat, posicionament i aprovació per part dels sollerics que tu, però noltros tenim molt clar el que volem i també com fer-ho, ara bé, allò que no consentirem es que utilitzis els mitjans de comunicació locals per dur a terme la teva estratègia de desprestigi amb articles basats en mentides i suposicions per confondre als sollerics.

Laura, al darrer article de divendres 15 de desembre, «En Tià ven fum», comenta quatre exemples de com suposadament en Tià costa molt de doblers als sollerics, idò com tu dius, començem.

Torre Picada

Reconeixem que sí dius la veritat quan fas referència a que gràcies a la constància d’en Tià es va completar l’expedient que va finalitzar amb la compra de la Torre per part del Consell, ara bé, tota la resta, tu saps molt bé que aquesta àrea no la gestiona en Tià i que fa un gran esforç per no interferir amb la feina dels seus companys, però això no interessa, el que interessa és fer estratègia de partit i desacreditar al més ben posicionat.

Viatjar a Pacha si

Seguint amb l’estratègia de desprestigi, tu com a visionària que ets, dones per fet que es viatge a Eivissa (si s’arriba a produir) amb la finalitat de mantenir una reunió amb els responsables de la tramitació de la implantació de zones vigilades per l’abocament de residus, que estaria previst fer, se convertirà en un viatge d’oci i diversió per part d’en Tià (viatge a pacha), ara bé, tu vares decidir anar, com a Directora General de Cooperació del Govern Balear a la Índia, i no un sol dia precisament, concretament a Anantapur, per comprovar de primera ma el que fan allà, segurament un viatge totalment prescindible, però bono, aquestes despeses per lo vist, si estaven molt ben justificades.

Crear una radio

Un altra exemple de visió futurista són les teves afirmacions de que la ràdio servirà perquè en Tià pugui enaltir el seu ego i de pas fer propaganda continua de Seny, això ens recorda el que fan en aquells països comunistes que tant vos agraden, i és que com diu el refranyer espanyol ¨piensa el ladrón que todos son de su condición¨, no te preocupis Laura, hi haurà ràdio i també hi podràs participar. Per cert, a Mallorca hi ha 27 freqüències de Ràdio Municipal, tal vegada lo que vos sap creu és no haver-ho impulsat voltros.

I per acabar, vareu anar a l’atac personal, dient que «en Tià permet que les ETV continuïn pagant el mateix que les cases residencials», mira tu per on, ara en Tià també dura la Regidoria d’hisenda.., o també «en Tià permet que es paguin les tasques de retirada de voluminosos amb doblers municipals que els hauria de fer l’empresa Sóller Recicla», per favor, utilitzeu una altra estratègia, els sollerics no tenen perquè aguantar aquests atacs a la seva intel·ligència; Sóller Recicla, des de que va iniciar les tasques de reciclatge al 2013, ha anat retirant els voluminosos que la gent deixa fora dels contenidors, com a funcions extres, no contemplades dins el contracte i per tant, ha vingut presentant factures concretes per aquestes tasques, cosa que vostè hauria de saber, ja que dins aquest període que va estar dins l’equip de govern les va aprovar totes. Ara, per evitar aquestes factures extres, es realitza la retirada de voluminosos conjuntament amb Sóller 2010.

Noltros també podríem entrar als atacs, fins i tot personals, però sempre atenent a la veritat i no com vostè. Li podríem reprotxar, sense anar més enfora, el que deia a una de les seves clamoroses presentacions «entenc la política com un acte de generositat sense esperar res a canvi», però en quatre anys va cobrar dels ciutadans més de 250.000 euros, i això si que no és mentida.

En fi, des de Seny creiem que aquests tipus d’atacs no són bons per ningú i deixen en evidència a totes les formacions polítiques. Senyors de MÉS, facin oposició, però des del rigor i la serietat, sense dir mentides o veritats a mitges o vendre autèntic FUM.

Evidentment, no podem tancar aquest article sense desitjar-vos unes bones festes amb companyia dels qui estimeu!!!

Des de Seny i Sentit, vos desitgem un molt Bon Nadal!!!

El vint-i-cinc de desembre FUM FUM FUM!!!

Afíliat al nostre equip

Si t’agrada la política, sents interès per participar en ella, t’animem/convidem a unir-te a SENY I SENTIT, perquè aportis les teves idees i formis part del nostre projecte polític.

més info