El passat cap de setmana vàrem realitzar el primer fogueró de Seny i Sentit, amb motiu de les festivitats de Sant Antoni i Sant Sebastià, sumant-nos així a les tradicions més arrelades de la nostra comunitat.

I va ser una experiència única, la de poder compartir amb tots vosaltres el nostre fogueró, on vàrem poder oferir-vos els productes resultants de les nostres primeres matances, celebrades al passat decembre, i és que no hi ha res més bo que una bona torrada sobre el caliu del foc.

I és que han hagut de passar alguns anys per arribar on som ara, compartir una vetllada amb amics i simpatizants, anys de feina per dur aquest projecte que és Seny i Sentit endavant alhora que seguíem treballant per a vosaltres, demostrant del que som capaços de fer amb la vostra confiança. Per això va ser tan emotiu veure la plaça del mercat plena, de gom a gom la nit del dissabte, tots gaudint del fogueró i torrades, de la compañía, la música i les rialles.

Vam rompre el fred intens del cap de setmana gràcies a vosaltres, reunits amb seny a l’escalfor d’un bon foc. Inclús el temps ens va acompanyar, regalant-nos les hores de la festa sense pluja, i el Penyal del Migdia vestint-se amb els colors de Seny i Sentit.

Així que no ens queda d’altra que agrair-vos sincerament la vostra assistència al primer fogueró de Seny i Sentit, el primer de molts que farem per a vosaltres.

FITUR 2023

Un any mes i ja en van quatre, el nostre president i Regidor de Turisme i Promocio econòmica no Adscrit, representà al  Ajuntament de Sóller en aquesta nova edició.

Aquest any, entre altres reunions, vàrem participar en la presentació de una nova edició de eMallorca Experience Week, uns dels esdeveniments de referència per Balears en sostenibilitat i circularitat del qual l´Ajuntament en pren part a través de vàries activitats que es realitzaran entre el 23 de març i el 2 d´abril.

En general les impressions d’aquesta fira han estat molt bones, així com les  expectatives del sector turístic a tots els nivells internacionals

Ha quedat constatat que aquest  any ens espera una bona temporada turística, i es per això que ens hem de preparar per poder garantir la convivència entre els nostres visitants i els residents, sense oblidar seguir fent feina per poder diversificar el sector econòmic del nostre municipi.

En general, si hem de resumir  l’essència de l’edició de d’enguany, la podríem resumir en tres paraules,  Regeneració, Sostenibilitat i Circularitat.

Seguim treballant.

foguero seny i sentit soller
foguero seny i sentit soller
foguero seny i sentit soller
foguero seny i sentit soller
foguero seny i sentit soller
foguero seny i sentit soller
foguero seny i sentit soller
foguero seny i sentit soller
foguero seny i sentit soller

Afíliat al nostre equip

Si t’agrada la política, sents interès per participar en ella, t’animem/convidem a unir-te a SENY I SENTIT, perquè aportis les teves idees i formis part del nostre projecte polític.

més info