El passat diumenge es va celebrar al Mercat Municipal la “II Fira i Mercat de la Carn i l’Embotit de Sóller”, un esdeveniment que va tornar a reunir a un nombrós públic entorn als productes locals, amb la carn i l’embotit elaborats a Sóller com a protagonistes.  Va ser, al igual que la  primera edició de l’any passat, un èxit absolut, col·locant així aquesta fira com a cita obligada al calendari dels sollerics i visitants.

Com recordareu, aquesta Fira va ser ideada per la Regidoria de Promoció Econòmica, de l’ Ajuntament , de la qual en Sebastià Aguiló n’és  cap, amb l’objectiu d’impulsar els productes càrnics locals que varen patir les conseqüències de les restriccions per la pandèmia durant dos anys seguits, anul·lant-se la majoria de festivitats on es consumeix la carn i l´embotit. El primer any, el projecte va ser acollit amb molt d’entusiasme pels participants i el públic en general perquè tothom tenia ganes de poder-se tornar a reunir i compartir amb família, veïns i amics, aquestes estimades festes. En aquell moment tots vàrem entendre que aquesta Fira bé mereixia una continuïtat en el temps i així ha estat. És molt important treballar per a la promoció dels productes locals, és vital mantenir una economia circular activa. A Seny i Sentit sempre hem tingut clar aquest concepte a l’hora de treballar, cercant  fórmules per a beneficiar al màxim de sectors possibles dins el nostre municipi, perquè són aquestes polítiques les que mantenen la cohesió del municipi i l’activitat durant tot l’any.  Diumenge passat va quedar patent que els bons projectes sempre arriben a bon port quan hi ha la determinació de fer-hi feina, i nosaltres fem feina de valent per a projectes que repercuteixen directament sobre els veïns del nostre municipi.

Com diem, aquesta segona edició de la “Fira i Mercat de la Carn i l’Embotit de Sóller”, ha sigut un reclam tan atractiu que fins i tot alguns sectors polítics n’han volgut treure una bona llesca, mai millor dit, pel seu benefici. Alguns inclús s’han atrevit a insinuar que la celebració d’aquesta Fira va ser gràcies a ells, i no als regidors municipals, com si fos mèrit dels membres dels seus partits, amb càrrecs a les administracions supramunicipals i de la seva feina al front de les seves pròpies àrees. Directors Generals que desconeixen el dia a dia del sector càrnic i dels productors sollerics i les necessitats que tenen avui en dia els nostres productors i comerços ,i la necessitat d’activitats per reactivar el sector i l’economia circular. Però també a l’hora ens alegra que inclús ells es beneficiïn de la feina del regidor de Promoció Econòmica. Ara, això sí, els agraïments  són per als participants i la seva feina i, sobretot, per haver resistit els difícils temps que els hi va tocar suportar durant tant de temps. L`agraïment és per ells, no pel Director General de torn que ha vingut a fer campanya i ha trepitjat el Mercat Municipal de Sóller per primera vegada.

Des de Seny i Sentit seguirem ideant projectes que ens segueixin beneficiant a tots, cal recalcar la bona disposició i l’entusiasme de tots els sectors involucrats en els projectes que Sebastià Aguiló treu endavant gràcies a ells.

Ple Ordinari a l’Ajuntament de Sóller.

Molt especial el Ple Ordinari de l’Ajuntament de Sóller on els alumnes de quart de primària dels Sagrats Cors han vingut a anunciar que el dia 20 de Març hi haurà instal·lat al seu centre educatiu el Punt de Recollida de Sang. Sempre és una festa que els nins assisteixin a un Ple, li donen vida i frescor a la Sala Magna i des d’aquí us recordem el seu missatge, donar Sang és embossar-se de vida.

Però el Ple ha donat per més i volem rescatar la intervenció del President de Seny i Sentit, parlant de la importància de les fires turístiques on Sóller es publicita, especialment perquè fa unes setmanes es va criticar, per part del grup municipal de Unidas Podemos, l’assistència del Regidor a aquest tipus de fires. Ho van criticar malgrat ara vulguin desviar les crítiques i fer anques enrere. Des de la Regidoria de Turisme es treballa per garantir el turisme sostenible i de qualitat, i les fires són necessàries per a la promoció de Sóller i per aconseguir que el principal motor econòmic del nostre municipi segueixi amb aquesta línia responsable i sostenible. Així seguirà treballant la Regidoria, al manco si el president de Seny i Sentit n’està al front i el motor econòmic no canvií radicalment.

Perquè dels bons projectes en surt el profit.

Afíliat al nostre equip

Si t’agrada la política, sents interès per participar en ella, t’animem/convidem a unir-te a SENY I SENTIT, perquè aportis les teves idees i formis part del nostre projecte polític.

més info