Ja és aquí el Nadal esperat, el Nadal que crèiem que vindria després del Nadal maleït de 2020, el nou Nadal havia de ser, el Nadal de la nova era post Covid-19. Doncs no és el que esperàvem. No porem negar que fins ara, el 2021, ha estat un any molt millor que l’anterior i que fins fa unes poques setmanes pareixia que aquestes tornarien a ser les Festes Nadalenques que ens mereixem i de tot cor desitgem que sigui el més parescut possible als Nadals de no fa tant. Un no pot deixar de recordar els anys passats, cercant dins els records els Nadals despreocupats, plens d’alegries i festa i anyorar-los. Un any més ens toca ser prudents i avant-posar el Seny a totes les activitats de les que voldriem gaudir.

 

Així i tot des de Seny i Sentit voldríem desitjar-vos de tot cor que passeu unes Bones Festes, que pogueu gaudir de l’escalfor de les vostres famílies i amics i que l’alegria i l’esperança regnin dins cada una de les vostres llars. Seguim confiant en que aviat aquests Nadals estranys formaran part del passat i que tornarem a gaudir dels Nadals que coneixem, donant més importància que mai als detalls que abans passaven desapercebuts i que avui encara ens falten. Sigueu prudents, però disfruteu d’aquests dies tan especials.

 

I amb les Festes Nadalenques tornen les promocions llançades des de la Regiduria de Promoció Econòmica i Turisme, promocions que cerquen afavorir i premiar el consum local, als comerços de barri de la nostra Vall, aquells que com sempre estan al nostre costat. Una d’elles és la posada en marxa dels tiquets d’aparcament gratuït per a fer les compres de Nadal a Sóller que estan a la vostra disposició de nou aquests dies. L’altre són les ja famoses etiquetes que tindran els vostres regals si el Pare Noel i els Reis Mags fan les compres als comerços de Sóller. És que no hi pot haver millor manera de celebrar el Nadal, a Sóller, entre sollerics i amb productes i regals locals!

 

I ja per acabar vos recordem que el programa de festes preparat per a la Regidoria de Festes es pot consultar des de fa algunes setmanes però que malauradament aquest programa, força atractiu, pot sofrir canvis i cancel·lacions subjectes a les noves normes que poren anar sorgint en aquests dies, donada l’escalada de la incidència de la pandèmia, així que estigueu atents als canvis que s’aniran anunciant. Esperem que les circumstàncies ens permetin gaurdir del màxim d’activitats programades però també hem de ser conscients de que l’Anjuntament ajustarà el programa als canvis i normativa.

 

I ara si, Bon Nadal Sóller, porem tenir festes, porem viure al Nadal malgrat sigui diferent un altre pic.

Afíliat al nostre equip

Si t’agrada la política, sents interès per participar en ella, t’animem/convidem a unir-te a SENY I SENTIT, perquè aportis les teves idees i formis part del nostre projecte polític.

més info