Aquesta setmana, Seny i Sentit, us hem presentat la candidatura de Sebastià Aguiló a la batlia de l’Ajuntament de Sóller. Ha estat un acte proper i sincer, on els veritables protagonistes han estat Sóller i la seva gent, i on heu demostrat, una vegada més, el vostre interès per la política municipal. El vostre recolzament a la nostra proposta política per Sóller i les vostres inquietuds per conèixer-nos, ens diu que aquest és el camí i això encara ens encoratja més.

Aquí us deixem alguns fragments dels discursos de presentació del nostre candidat.

En Joan Rullán, més conegut per tots com  a Curro, va explicar a la seva intervenció què és i qui som Seny i Sentit, “un partit independent que es defineix com a liberal, regionalista i de centre. La paraula liberal es defineix ella mateixa; creiem en la filosofia del ”laisser faire, laisser passer” , viu i deixa viure, i diria més, deixa pensar. Perquè no s’ha d’adoctrinar ni inculcar a ningú que les idees d’un o d’un altre són absolutes, perquè la importància de les diferents postures és que puguin conviure totes en llibertat, i que de la seva confluència i del seu consens surtin les bones polítiques i les puguem diferenciar de les que estan desfasades o no ens beneficien. No tenim al darrera grans banderes ni grans partits que ens dictin les ordres des de fora, nosaltres som d’aquí i coneixem els reptes del nostre municipi i de la nostre regió. Som regionalistes, més concretament municipalistes, perquè som un partit nascut a Sóller i per Sóller; els nostres interessos són els carrers, la gent i la vida al nostre municipi. No tenim cap interès més enllà d’es Túnel de Sóller, sense oblidar la nostra regió, la Serra de Tramuntana, que per cert, està governada en gran part, i amb gran èxit, per partits independents com el nostre.

I perquè som de centre, i els que som de centre fem precisament això, enllaçar les bones idees de tots els costats per a convertir-les en projectes i polítiques beneficioses per a la gran majoria i específicament per aquells que més ho necessiten. I per això estem convençuts de que el camí a seguir als municipis, per a la gent del carrer, pels nostres veïns, és el del centre.

Esther Alfonso i Pep Porcel, a la seva intervenció conjunta, van parlar de les aptituds del nostre candidat a batlia, ressaltant la seva vitalitat, que s’encomana a l’hora de fer feina, la seva gran creativitat, que és tan indispensable a l’hora de cercar estratègies i solucionar problemes convenientment i la seva immensa capacitat de feina. I també del seu punt de caparrudesa, que fa que no aturi fins aconseguir els objectius pels que lluita.

Ambdós van posar en relleu com en Sebastià, dins l’Ajuntament, ha canviat les regles polítiques no escrites que fins ara imperaven, perquè sempre ha posat el bé comú i l’interès general del poble per damunt de pactes i partidismes.

El nostre candidat, Sebastià Aguiló, va compartir amb el públic, que ens va acompanyar el seu bagatge i experiència durant aquests darrers quatre anys com a soci de govern en els que ha treballat aprop dels veïns de Sóller, trepitjant el carrer. Han estat moltes i significatives les seves actuacions durant aquests quatre anys, i en té moltes més previstes per desenvolupar i altres per les que ha lluitat.

Per finalitzar, acabà explicant els quatre punts que en  ha duit a presentar la seva candidatura.

En primer lloc; perquè creu en el projecte que representa, que és el nostre partit, Seny i Sentit.

En segon lloc; perquè té dots de lideratge, i no per donar ordres, sinó per fer feina i donar exemple.

En tercer lloc; perquè en aquests quatre anys de legislatura ha après molt, especialment a negociar i consensuar, i sempre explicar detalladament quan un projecte no és viable, perquè la gent del carrer entengui com funcionen les administracions que els representen.

I en quart i darrer lloc, l’entusiasme personal per tornar a Sóller,    que és ca nostra, som nosaltres, el que Sóller li ha donat a ell, el sentit i més de mitja vida.

I ja sabeu, com diu en Tià, si es pot pensar, es pot fer, i nosaltres sabem com fer-ho.

Seny i Sentit.

Afíliat al nostre equip

Si t’agrada la política, sents interès per participar en ella, t’animem/convidem a unir-te a SENY I SENTIT, perquè aportis les teves idees i formis part del nostre projecte polític.

més info