Aquests dies passats s’han complert dos anys de la Legislatura de la qual formam equip de Govern i des del nostre equip de feina volem fer un balanç del que ha sigut aquesta primera meitat de la legislatura.

Com ja ens va passar l’any passat per aquest temps, ens és del tot impossible fer la vista enrerra i no topar-mos amb la monumental crisi sanitària i les seves conseqüències generals, perquè aquésta ha trastocat, limitat i marcat la nostra agenda, com la de tots els altres en àmbits públics i privats, per això, des del primer moment ha primat dins el nostre equip estar i mantenir-nos al vostre costat, cercant tota mena de fòrmules per dinamitzar l’activitat comercial i l’economia circular sense deixar de banda les altres àrees de feina. I en general ens sentim molt satisfets d’haver pogut desenvolupar multitut de projectes adaptats a les circumstàncies. Creim haver aconseguit que la nostra gent, els nostres veïns, reconeguin en nosaltres un equip de feina amb el talant necessari per treballar per el bé comú, intentant arribar al màxim de sectors possibles per capejar amb ells, amb vosaltres, la crisi econòmica derivada de la crisi sanitària. Hem demostrat que la feina es comença a fer partint de la voluntat de les administracions i que si es pot pensar, es pot fer. Clar que ens agradaría haver pogut arribar a més sectors, treure endevant més projectes o poder ajudar més a la gent, però així i tot creim que hem demostrat que estem aquí pel que ens vareu elegir aquell dia de maig de 2019, per fer feina. I res ens ha aturat, ni el canvi de sigles ni cap pandèmia mundial, així que porem dir ben segurs de nosaltres mateixos que, els dos anys que resten de Legislatura, res ens podrà aturar, res podrá fer que deixem d’estar al vostre costat ideant projectes perquè els sUllerics en general, gaudeixin d’una millor vida i d’un entorn millorat.

Políticament parlant, creim que estem formant un bon Equip de Govern, ja sabeu que veníem de la inexperiència absoluta i que a hores d’ara seguim aprenent però és un fet per tots sabut que hem aconsguit mantenir els nostres principis; creim que un bon equip també ha de tenir diferents punts de vista i de maneres de fer feina entre els seus integrants perque funcioni bé; també ens congratula que l’oposició hagi vist en nosaltres un equip dialogant, que posa per davant de tot el bé del seu poble i els seus veïns. És per això que sempre els hem convidat a compartir idees que es puguin convertir en projectes que ens beneficiïn a tots, perque ells també han de fer feina per Sóller, per això també van sortir elegits, malgrat hagin quedat a l’oposició. Seguim i seguirem rebutjant la demagògia, seguim i seguirem cercant el sentit pràctic de la política, aquell que repercuteix en el benestar del conjunt de la societat, aquell per el qual vareu confiar en nosaltres.

Sentim especial orgull d’haver-nos convertit en el pont entre diferents entitats per tal de resoldre problemes enquistats, sentim especial orgull quant qualsevol dels nostres veïns ens crida per exposar-mos un projecte, una idea, fins i tot un problema, perquè això ens demostra que sabeu que respondrem, sabem que confiau en nosaltres, coneixeu el nostre talant i la nostre feina i això és la millor nota que podíem treure a l’ecuador de la legislatura.

Esperem que estigueu tant ansiosos de conèixer els nous projectes que tenim a l’agenda com ho estem nosaltres per presentar-vos’los.

Seguim al vostre costat, fent feina per vosaltres, ara més que mai, ara que ja si som a les portes de sortir d’aquest malson.

Afíliat al nuestre equip

Si t’agrada la política, sents interès per participar en ella, t’animem/convidem a unir-te a SENY I SENTIT, perquè aportis les teves idees i formis part del nostre projecte polític.

més info