A trenta dies de les eleccions municipals i autonòmiques, i coincidint amb el bon clima i el començament de la temporada turística, estem del tot immersos en les setmanes amb més activitat de l’any. Als actes previs a la cita electoral, i a tota la burocràcia que aquestes dates impliquen, hi sumem tots els esdeveniments que es van succeint al nostre municipi, alguns d’ells organitzats per la Regidoria d’Agricultura amb en Sebastià Aguiló al front.

Així, el passat cap de setmana vam poder assistir a l’acte inaugural i  pregó de la Fira de la Taronja, de la mà del padrí de l’edició d’enguany, Joan Deyà Company, jove emprenedor i agricultor.

La festa del nostre or taronja va començar el divendres 21, amb la retransmissió en directe del programa “Más de uno” de Onda Cero Ràdio i amb la posada en marxa de les Jornades de la Taronja als diferents restaurants de Sóller, Port i Fornalutx, que, com ens tenen acostumats, ens sorprenen amb noves creacions on la taronja és la protagonista estrella i que duraran fins el proper set de maig; podeu consultar els restaurants participants i els menus a www.firataronjasoller.com

Els dies 29 i 30 d’abril és on es concentra gran part de l’activitat de la Fira de la Taronja, i podeu consultar el programa a web de l’ajuntament. Aquést és un homenatge al nostre producte insignia, per el que se’ns coneix arreu del món, i que els darrers anys s’ha convertit en un dels esdeveniments més importants al calendari solleric i mallorquí.

El passat cap de setmana, també, es va celebrar la festa del llibre, i amb ella els premis literaris Vall de Sóller, constatem un any més que els sollerics tenen un gran talent cultural i artístic, des d’aquí l’enhorabona a tots els guardonats.

I per la festivitat de Sant Jordi vam tenir el privilegi d’assistir al Museu de Ciències i Jardí Botànic de Sóller per participar al conte contes, organitzat per els Joves Artistes de Sóller, una experiència molt divertida i gratificant, que ajuntà infants amb adults de la vida política del municipi; per la nostra banda l’encarregat de contar un conte va ser Pep Porcel, que els hi va narrar Formiga Margarida. Un conte que, precisament, va tancar un cercle, com aquell bitllet de vint euros tacat de café.

Però no és tot bauxa i alegria aquests dies, com us deiem al principi, estem a un mes just de les eleccions i els partits ens afanyem a enllestir candidatures, programes, actes i demés burocràcia, alhora que, des de Seny i Sentit, assistim estupefactes a anuncis propagandístics fora de lloc i fora de la llei. Pot ser ens prenem això molt seriosament i som molt escrupulosos amb els temps estipulats per la llei electoral, o pot ser els altres, adobats en mil batalles i legislatures, se les saben totes per escapar de la legalitat i burlar les normes, noltros això no ho sabem fer i confiem no aprender-ne mai.

Ja ens coneixeu, amb el Seny per davant, arribem a tot.

Perquè si es pot pensar, es pot fer; tenim les eines i sabem com fer-ho.

Afíliat al nostre equip

Si t’agrada la política, sents interès per participar en ella, t’animem/convidem a unir-te a SENY I SENTIT, perquè aportis les teves idees i formis part del nostre projecte polític.

més info