Ara fa quatre anys que vaig assumir la responsabilitat de formar part de l’equip de govern a l’Ajuntament de Sóller. Han estat quatre anys  d’immens aprenentatge i  d’experiències bones i no tan bones  que, arribat aquest moment en què la legislatura està a punt d’acabar, han fet que em trobi amb més forces que mai per assumir el nou repte, la Batllia de Sóller.

M’agradaria trobar les paraules exactes per explicar-vos la importància del nostre nou projecte polític, Seny i Sentit, un partit independent de Sóller i per Sóller, i el què pot significar aquest nou partit pel futur de Sóller.

La polarització tan pronunciada que es viu a la política ha fet que durant molts d’anys els partits majoritaris “de tota la vida” hagin perdut l’essència del que realment significa governar, i  també que els partits de l’oposició hagin convertit el seu exercici necessari de control, en un simple enfrontament quasi sempre demagògic i infructuós.

Poc a poc, han sorgit nous  partits independents a molts de pobles de Mallorca, amb molt bons resultats, que els han permès governar  amb un altre estil, rebaixant la crispació creada pels partits de sempre i pels partits nacionalistes.

Tots els que em coneixeu, així com els que no em coneixeu tant, heu pogut comprovar com, durant aquests quatre anys, la meva manera d’entendre la política i de fer feina per Sóller ha connectat de nou amb la gent, recuperant així la tan necessària política de carrer. Una política molt propera i pràctica, amb la finalitat de poder solucionar qualsevol problema que se m’ha plantejat, amb lectures purament municipalistes i resolutives.

Estic convençut que han arribat temps de canvi, estic segur de que, a la fi, el concepte de les grans polítiques des d’entitats supramunicipals que no coneixen la realitat del nostre poble, han acabat.

Seny i Sentit ha nascut a Sóller per ser l’alternativa a tot això i  vull convidar-vos  a la presentació de la  meva candidatura a la batllia per a les properes eleccions municipals, una candidatura que a la fi no us farà triar entre blanc o negre, entre dretes i esquerres.

M’agradaria que m’acompanyéssiu per poder explicar-vos què és  Seny i Sentit el proper dimarts dia 18 d’abril, a les 19h al Museu de Sóller (carrer de sa Mar, nº13). En acabar farem un petit refrigeri on podrem seguir parlant amb tots vosaltres d’una manera més distesa.

Vos esper a tots, tinc moltes coses que explicar-vos!!!

Afíliat al nostre equip

Si t’agrada la política, sents interès per participar en ella, t’animem/convidem a unir-te a SENY I SENTIT, perquè aportis les teves idees i formis part del nostre projecte polític.

més info