Benvingudes!!!, benvingudes siguin les forces polítiques de l’oposició que durant tres anys han estat totalment inoperatives.

Ara que comença a haver moviment de mobles dins les seves entitats de cara a les properes eleccions 2023 pareix que comencen a reviscolar; ara intenten complir el que ells varen dir que farien el dia que es va formar el consistori. Encara recordem les seves advertències d’ “estarem vigilants i controladors”,  controladors de què? De res;  tres anys han estat desapareguts, bé no , a Palma sí que les han vist, i molt, concretament a les àrees de Direccions Generals.  Que l’oposició faci la seva feina és molt important per a la salut democràtica en general i especialment a la municipal. És necessari que estiguin vetllant. El que no és de rebut és que durant tres anys hagin estat en silenci absolut i ara que s´apropen els comicis es comencen a activar. Sabem que és la manera de fer política dels grans partits, tant al Govern com a l’oposició, és a dir, tres anys de activitat pràcticament nul·la per pegar la pitjada en el darrer any, això no va en noltros.

A Seny i Sentit, estem fent feina exactament amb la mateixa intensitat  que quan vàrem començar, fins i tot davall un altre paraigües polític.

De fet, encara hi ha gent que es sorprèn quan veu una carpa informativa al carrer. Les carpes informatives són per això, per informar del nostre nou projecte, totalment desvinculat dels vells i rancis partits polítics que tota la vida  han anat copant les administracions a tots els nivells.

És per això que l’oposició ha de ser més seria i no jugar a embullar, cosa que se’ls hi dona molt bé ja que  són molts anys d’experiència. A anteriors legislatures era molt curiós sentir a alguns Regidors com es defensaven  quan els acusaven d´algunes actuacions nefastes dels seus companys de govern, dient, “ això no es la meva àrea” i així l’enterràvem..

Som conscients de que formar part d´un equip de govern té algunes conseqüències que s´han d’assumir, però no és menys cert que com a socis de govern no estem d´acord amb totes les actuacions dels nostres socis. Creiem que el nostre president i Regidor no adscrit ho ha demostrat molts de cops, sabent quines eren les conseqüències. Per exemple , a Seny i Sentit no estem gens contents de com s’està gestionant la nova pavimentació dels carrers de Sóller, creiem que és una feina molt necessària però estem convençuts que hi ha moments del any mes adients per aquest tipus d´actuacions.

Entenem que per l’oposició es molt golós intentar ficar dins el mateix sac a tots els socis de govern a les actuacions individuals mes polèmiques encara que tinguin la certesa de possibles desacords interns, que per cert, es ben normal. Segurament s’han oblidat de que quan ells governaven fins i tot votaven a plenari coses diferents entre ells,siguent del mateix partit.

En tot cas, això és senyal que fem les coses ben fetes ja que no els deixa indiferents. Així que benvinguda sigui la oposició, els trobàvem a faltar.

Afíliat al nostre equip

Si t’agrada la política, sents interès per participar en ella, t’animem/convidem a unir-te a SENY I SENTIT, perquè aportis les teves idees i formis part del nostre projecte polític.

més info