Han passat ja uns dies des que es van celebrar les eleccions municipals i a Seny i Sentit estem valorant els resultats i la responsabilitat que se’ns atorga. Primer de tot volem començar donant mil cent onze gràcies al poble de Sóller per l’enorme confiança dipositada en nosaltres; per fer-nos saber que sabeu que el nostre projecte és el més adient i realista per Sóller.

Sóller ha votat moderadament, ha votat el consens; les xifres ho diuen ben clar; malgrat que el PP hagi sigut la llista més votada la suma dels vots dels tres altres grups municipals supera als votants de la dreta; cal saber llegir aquestes dades, com també entendre el canvi que ha triat l’electorat, no sols a Sóller sinó també en l’àmbit insular i de la comunitat; prendre decisions també implica valorar el nou esquema als governs de les altes institucions. A Seny i Sentit estem valorant tota aquesta informació i d’altres rumors per visualitzar un futur escenari on els nostres tres regidors electes, Sebastià Aguiló, Esther Alfonso i Pep Porcel, en són els actors principals.

I per això venen els vertaders dies de reflexió per a nosaltres, sospesar de quina manera podem convertir la confiança dels nostres veïns en feina, en solucions i en projectes duts a terme.

A hores d’ara, mentre escrivim aquest article d’opinió, la direcció de Seny i Sentit no ha rebut cap trucada de cap partit del futur consistori, cap oferta; no s’ha obert cap classe de negociació per formar equip de Govern. A Seny i Sentit sols podem garantir als sollerics que totes les nostres actuacions estan guiades per la responsabilitat, el respecte i el compromís que tenim amb Sóller i les decisions es basaran en la certesa que ens deixaran fer el màxim de feina que duem projectat al nostre programa.

Com sabeu, Seny i Sentit, va néixer fa quasi dos anys i aquesta ha sigut la nostra primera cita electoral. Un partit nascut a Sóller i per Sóller, format per sollerics que han vingut a canviar la manera de fer política municipal; a convertir-la en política efectiva, de carrer, per la gent; sense pretensions més enllà del túnel, sense cadires esperant als despatxos de Palma; independent, sense ordres vingudes de més amunt.

Han sigut dos anys de feina intensa per tenir a punt el nostre projecte, feina perfectament coordinada amb la tasca d’en Sebastià Aguiló dins l’Ajuntament de Sóller com a regidor de l’equip de Govern; per això avui ens sentim tan satisfets de veure aquests resultats, que Sóller vol que la feina d’en Sebastià Aguiló es multipliqui per tres, que Sóller vol que es continuï treballant per Sóller com hem demostrat que es pot fer.

En definitiva, estem orgullosos que tota aquesta feina i dedicació dins i fora de l’Ajuntament hagi tingut els seus fruits, i és tot gràcies a vosaltres, a tots i cada un que heu dipositat la vostra confiança en Seny.

Hem vingut a fer feina, hem vingut per quedar.

Perquè si es pot pensar, es pot fer; tenim les eines i sabem usar-les.

A Sóller, ara si, Seny i Sentit.

Afíliat al nostre equip

Si t’agrada la política, sents interès per participar en ella, t’animem/convidem a unir-te a SENY I SENTIT, perquè aportis les teves idees i formis part del nostre projecte polític.

més info